Eat Grim

 

Det grimmeste bord, ad:terra nogensinde har dækket for en kunde. Eat Grim’s påsketema blev udviklet i samarbejde med den dygtige kok Emilie Qvist, som også sanker vilde urter og råvarer, og lader dem få en rolle i madlavningen. Når vilde urter, 'grimme' grøntsager og påsken dækker bordet, bliver det selvfølgelig til 'Det Vildt Grimme Påskebord'. ad:terra stod desuden for iscenesættelse og food styling.

Bordet blev dækket med udgangspunkt i Emilies lækre opskrifter, og sådan forsøgte vi at bringe den spiselige del af foråret ind, som en del af borddækningen. Eksempelvis friske urter, stedmoderblomster, ramsløg og brøndkarse. Alt hvad der smager af forår. Dogmet var, at mad sagtens kan indgå som en del af borddækningen. Vi havde forinden gravet ramsløg op med løgstand, og de fik lov til at komme på bordet præcis, som de var. Og selvfølgelig blev Eat Grim’s grøntsager lagt på bordet som små funklende påskestjerner.

Læs feature her

Credits
Fotos: Eat Grim
Service: Frama
Film: Melt Motion
Location: Birkemosegaard

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Previous
Previous

PKA

Next
Next

Gammalstorp